020-5646000   |    

consultancy advies

Projectbegeleiding

Wij kijken op een analytische manier naar jouw dagelijkse verwerking van informatie van HR tot salarisverwerking.

Wij bieden de juiste ondersteuning bij het implementeren van nieuwe salaris- HR- en/of urenregistratie pakket en/of software.

Het op een juiste manier inrichten van salaris- en HR processen binnen geautomatiseerde salarissoftware is geen eenvoudige opgave. Wij combineren meerdere disciplines met een aantal strategische samenwerkingen wat resulteert in koppelingen tussen HR- en salarispakketten met urenregistratie- en boekhoudpakketten en de daarbij behorende afdelingen.

Bij onze dienstverlening staan transparantie en innovatie voorop. Wij ondersteunen je bij de juiste en efficiëntste manier van inrichting in jouw HR-, salarissoftware en/of urenregistratie pakket.

Procesoptimalisatie

Heb jij ook het gevoel dat er niet veel verandert na aanschaf van een nieuw pakket?

Wij bekijken jouw gehele werkproces en zorgen ervoor dat je echt efficiënt gaat werken met jouw pakket.

Wil je liever een nieuw pakket aanschaffen? Wij kunnen je voorzien van advies. Het hoeft niet altijd de oplossing te zijn. Vaak kan er in het pakket aan de hand van de nodige efficiency en procesoptimalisatie nog veel worden bereikt.  Onze consultants zijn voorzien van alle nodige kennis en ervaring om jouw verder te helpen!

Ondersteuning bij personeelskrapte

Handjes te kort? Een zieke salarisadministrateur? Wij zijn inzetbaar om in tijde van krapte in te springen bij de dagelijkse processen van je HR- en of salarisadministratie. Dit kan op locatie of op afstand.

Salaris Proces Scan

Analyse, documentatie en optimalisatie van jouw HR- en salaris processen zijn erg belangrijk. Organisaties die deze processen onder controle hebben, kunnen sneller inspelen op wijzigende maatschappelijke omstandigheden of op veranderingen in de wetgeving. De salaris afdeling en HRM/P&O heeft steeds meer veeleisende ‘klanten’, die een snelle, kwalitatieve en correcte dienstverlening verwachten. Vaak is de laatste schakel in de ketting de loon- en pensioenaangifte. Als de loon- en pensioenaangifte fouten bevat zijn de gevolgen soms niet te overzien. Immers, een onbedoeld foutje in de keten is snel gemaakt maar wordt vaak pas laat ontdekt.

In de Salaris Proces Scan scannen wij in hoeverre jouw salarisverwerkingsproces voldoet aan de eisen van bestaande en nieuwe wetgeving. Wij scannen het totale salarisproces, loonaangifte en pensioenaangifte. Ook kijken wij naar de individualisering van de arbeidsvoorwaarden. Wij sporen de knelpunten op en kijken meteen welke optimalisaties we kunnen doorvoeren.