020-5646000   |    

uit handen nemen accountantskantoren

Met onze volledige webbased applicatie ondersteunen wij een uitgebreid pakket van Nederlandse cao’s en is bijzonder uitgebreid op het gebied van HRM.

SOS staat voor Salaris Online Service welke wij aanbieden in de varianten salarisadministratie Uitbesteden en salarisadministratie Zelf doen.

Welke variant je ook kiest, met STAPP beschik je over een team van ervaren salarisconsultants die klaar staan om kwaliteit en continuïteit garanderen. Ook bij onderbezetting kunnen wij snel schakelen en ondersteunen. Indien nodig zijn wij ook bereid de verwerking tijdelijk overnemen.

Variant salarisadministratie
Uitbesteden

De salarisadministratie is een van de meest uitbesteden bedrijfsprocessen binnen een organisatie: het vereist veel specifieke vakkennis en het kost tijd en aandacht. In de meest ideale situatie worden personeelsgegevens en mutaties éénmalig ingevoerd waarna de digitale verwerking volgt. Dit kan onder begeleiding en controle door één van onze ervaren salarisadministrateurs.

Klanten hebben altijd en overal toegang tot hun gegevens en dossiers. Ook zijn de gebruikersvriendelijke HR functionaliteiten onbeperkt beschikbaar.

Variant salarisadministratie
Zelf doen

Je krijgt toegang tot een eigen afgeschermd deel van het pakket voor de salarisadministratie ‘zelf doen’ waarin je geheel zelfstandig de klanten naar eigen wens kunt inrichten en verwerken. Alle gebruikersvriendelijke HR functionaliteiten zijn onbeperkt beschikbaar.

Uiteraard krijgen jouw klanten en hun medewerkers ook toegang tot de portal en kunnen zij zelf mutaties doorgeven zoals periodieke mutaties, een adres wijziging, declaraties indienen en verlof aanvragen.