Trainingen

Met welke software u ook werkt: u wilt het optimale uit uw pakket halen.

Of u nu een beginnende of ervaren gebruiker bent, een training kan u verder op weg helpen. 
Als beginnende gebruiker is de Instap-training het ideale middel om snel met het pakket aan de slag te kunnen. Maar ook voor ervaren gebruikers kan het volgen van een vervolg of opfris training zeer zinvol zijn: elk pakket ontwikkeld zich in de loop van de jaren, en het is verstandig om deze ontwikkeling goed bij te blijven houden. Voor een ervaren gebruiker is een procesgerichte training ook een prima middel om meer inzicht te krijgen in de specifieke mogelijkheden van het pakket. 
Tijdens een training maakt u niet alleen kennis met de ins en outs van de software, u krijgt ook meer inzicht in de achterliggende processen. Zo leert u op de meest efficiënte manier met het pakket te werken, en wordt dieper ingegaan op de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen.

Trainingen ‘on-the-job’ en ‘in-house’

Het programma voor een maatwerktraining bepaalt u in overleg met onze trainer. We stemmen de training af op uw situatie, achtergrond, aanwezige kennis en de ervaring van uw medewerkers. De trainingen verzorgen wij bij u op locatie.

STAPP-in-training Salaris Nmbrs® of Unit4 Personeel & Salaris

De STAPP-in-training is voor startende salarisadministrateurs en/of salarisadministrateurs die recentelijk zijn gestart met Nmbrs® of Unit4 Personeel & Salaris.

STAPP-door-training Salaris Nmbrs® of Unit4 Personeel & Salaris

De STAPP-door-training is voor gevorderde salarisadministrateurs en/of applicatiebeheerders. 

STAPP-HR-training Nmbrs®

De STAPP-HR-training Nmbrs® is voor HR medewerkers en managers, gevorderde salarisadministrateurs en/of applicatiebeheerders. 

STAPP-thema-training: Informatie Verkenner Unit4

Deze STAPP-thema-training is voor gevorderde salarisadministrateurs, applicatiebeheerders en/of gebruikers die financiële en management rapportages willen genereren voor hun organisatie of klanten. Middels de functie van de Informatie Verkenner kunnen allerlei gegevens uit de database worden gehaald en bewerkt worden.